Folytatjuk kötetlen beszélgetésünket a borról Polák Dáviddal és Gábor Petrányival – ismét itt a Palack és a 0,75 bistro videoblogja!

Kértük a véleményeteket, hogy miről hallanátok szívesen és legtöbben a Magyarországi borvidékeinkről szeretnétek többet tudni.

A fiúk nem is tétováztak, máris belefogtak egy újabb sorozatba! Következzék tehát Szekszárd; ami nem titkoltan az egyik kedvencük. Több okozata is van annak, hogy a szekszárdi borok miért olyanok amilyenek és az hogy melyik borunk a “Magyar Pinot Noir” a lenti videóból megtudod!

Ha tetszett, oszd meg Te is és írd meg kommentben, milyen témáról hallanál még szívesen tőlük!

BorVlog 15 - Borvidékek: Szekszárd

BorVlog - Borvidékek: Szekszárd Folytatjuk kötetlen beszélgetésünket a borról Polák Dáviddal és Gábor Petrányival - ismét itt a Palack és a 0,75 bistro videoblogja! Kértük a véleményeteket, hogy miről hallanátok szívesen és legtöbben a Magyarországi borvidékeinkről szeretnétek többet tudni. A fiúk nem is tétováztak, máris belefogtak egy újabb sorozatba! Következzék tehát Szekszárd; ami nem titkoltan az egyik kedvencük. Több okozata is van annak, hogy a szekszárdi borok miért olyanok amilyenek és az hogy melyik borunk a "Magyar Pinot Noir" a lenti videóból megtudod! 🙂 Ha tetszett, oszd meg Te is és írd meg kommentben, milyen témáról hallanál még szívesen tőlük! Blogjainkat és videoblogjainkat is megtaláljátok az oldalainkon: www.palackborbar.hu www.075bistro.hu

Közzétette: Palack – 2017. február 7.